Uw Partner voor Transport, Trucking & Warehousing

Wij zijn Trippaers Transport!

Diepgewortelde familiale waarden sluiten we naadloos aan op een blik op de toekomst en groei. We kiezen daarbij niet alleen resoluut voor moderne en duurzame materialen, maar ook voor persoonlijke ontwikkeling. Dat vertaalt zich in groeikansen voor ons team van enthousiaste en ervaren medewerkers. Zij krijgen de ruimte om doordacht en autonoom te beslissen, maar kunnen parallel beroep doen op gepaste ondersteuning. Zo ontzorgen wij iedere dag optimaal onze klanten.


Trippaers Transport is een middelgroot familiaal transport bedrijf, klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om flexibel te zijn.


Onze firma is centraal gelegen in de Euregio Maas-Rijn vlakbij de Spoorterminal Haven Genk en de autosnelwegen E313 en E314.

Meer over ons

Jorg Trippaers

Jorg Trippaers kwam na een leerrijke trainee periode bij collega een vervoerder , waar hij verantwoordelijke was voor diverse warehouse projecten in België, Nederland, Spanje en Uk, in 2008 logischerwijs terecht bij het familiebedrijf Trippaers Transport Genk nv.

Vanaf toen kreeg Trippaers2.0 vorm en werd de omslag gemaakt van een pure Just In Time Automotive Trucking partner naar een vervoerder actief in diverse sectoren met een specialisatie naar KMO’s.

 

Vanaf 2010 trad Pierre Trippaers naar de achtergrond en nam Jorg Trippaers het algemeen bestuur over.

 

Buiten Transport, Trucking en warehousing was en is Jorg erg actief bij diverse netwerk verenigingen Jong Voka Limburg als vice voorzitter, diverse bestuursfuncties bij VOKA, Ronde Tafel Genk, forty-one Genk en Aristoteles Business Club.

Maak een afspraak

Lees hier onze blog

door Stefan Vanluyten 21 feb., 2024
DE OPLEIDING KMO EXCELLENCE HEEFT BLIJVENDE IMPACT OP DE TOEKOMST VAN TRIPPAERS TRANSPORT
door Stefan Vanluyten 09 nov., 2023
Bij Trippaers Transport nemen we de verantwoordelijkheid om te investeren in de toekomst van zowel ons bedrijf als onze planeet. Met het oog op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn we vastbesloten om onze vloot te transformeren naar een geavanceerd en ecologisch verantwoord transportnetwerk.
door Stefan Vanluyten 15 mei, 2023
Iedere maand stelt VOKA (Vlaams netwerk van onderneming) vijf vragen aan een ondernemende Limburger, waarna hij of zij het stokje doorgeeft aan een collega-ondernemer. Deze maand had Jorg Trippaers (zaakvoerder Trippaers Transport) het genoegen om deze vragen te beantwoorden.
door Stefan Vanluyten 02 mei, 2023
Small enough to be personal, big enough to be flexible! Small enough to be personal We zijn en blijven een familiebedrijf waar elke medewerker elkaar kent, contact kan opnemen met elkaar en waar steeds een oplossing gezocht/gevonden wordt, voor eender welk probleem. Deze aanpak werkt als je ziet dat de gemiddelde chauffeur bij ons op dit moment 8 jaar werkt en ongeveer 50% van de chauffeurs is meer dan 10 jaar bij ons tewerkgesteld. De chauffeur met de meeste werkjaren op teller is Yavuz, hij zal dit jaar zelfs 25 jaar in dienst zijn. Proficiat! Ook voor onze klanten denken we op deze manier, we proberen samen met de klant naar de beste transportoplossing te zoeken. Indien gewenst kan de klant ons de transport orders gewoon doorsturen. Maar er wordt ook veel gebeld om transportorders te bespreken, de juiste transportmodi uit te vinden of een update door te geven. Een persoonlijke aanpak vinden we enorm belangrijk. Big enough to be flexible We hebben een voldoende grote en diverse vloot om in te spelen op de wensen van de klant. Concreet wil dit zeggen dat een klant bijvoorbeeld de ene dag 1 transport kan vragen en de andere dag een 15-tal transporten. We vinden steeds een oplossing. Ook naar het type materiaal zijn we flexibel, we beschikken over de standaard trekkers, maar als een klant meer ruimte (binnen hoogte tot 3 meter) nodig heeft kunnen we mega trekkers inzetten of zelfs (mega) plateauwagens. Verder beschikken we ook over lightweight trucks zodat we meer gewicht kunnen laden en zelfs over trucks met een compressor en/of PTO Hydrauliek zodat we bijvoorbeeld bulk ladingen in silo’s kunnen blazen of kiepen. Ook voor onze trailervloot is dat zo, we hebben standaard trailers, al dan niet met coilgoot of laadklep, maar dus ook mega trailers, containers chassis, kieptrailers of kiep/rotor chassis. Er zijn klanten die de ene dag een trekker met chassis nodig hebben en de andere dag een trekker met trailer. Dat is voor ons geen enkel probleem! Als de klant liever wil dat we met hun trailers/chassis rijden dan kan dat natuurlijk ook, dat noemen we dan Trucking ipv Transport.
door Stefan Vanluyten 13 apr., 2023
Transport Trippaers is al meer dan 20 jaar een trouwe partner voor vele jeugdbewegingen in België.  Of jullie nu gaan bivakkeren in de Ardennen of aan zee. We rijden graag met jullie mee. We dragen de jeugdbeweging een warm hart toe omdat zij voor dezelfde familiale waarden staan als wij. Zorg, persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid, teamwerk en plezier zijn voor ons belangrijke pijlers in onze werkomgeving. De familie Trippaers is zelf jaren lid geweest in de jeugdbeweging van Genk. ;-) We werken met een vaste groep gemotiveerde chauffeurs en hebben een enorme fleet waaronder 70 trucks die klaar staan om jullie materiaal naar jullie bivakplaats in België en Nederland te ‘sjorren’. Reserveer nu de jouwe! +32 89 35 66 00 info@trippaers.com
21 nov., 2022
Al 36 jaar werken we dag en nacht om de logistieke uitdagingen van onze klanten aan te pakken. Het vertrouwen van onze klanten wordt vandaag echter op de proef gesteld omwille van de uitdagende economische omstandigheden. De ongeziene prijsverhogingen van brandstof en materiaal, samen met de loonindexeringen dwingen ons om ook onze prijzen te verhogen. We laten klanten, partners en medewerkers echter niet in de kou staan en zetten in op een proactieve, ondersteunende aanpak. We blijven investeren in mensen en middelen, zodat 2023 geen rampjaar maar een jaar vol kansen wordt. “Onze structuur helpt ons ook in tijden van crisis, want we zijn klein genoeg om persoonlijk te kunnen ondersteunen en groot genoeg om flexibel in te kunnen spelen op kansen.” Jorg Trippaers
13 jun., 2022
Het is feest bij Trippaers Transport, want wij kijken vandaag terug op 35 mooie jaren van groei. Eigenlijk zijn het 35 plus 1 jaren, want door corona kon er vorig jaar jammer genoeg niet gevierd worden. Des te meer reden om even terug te kijken op de afgelopen jaren en een blik op de toekomst te werpen.
Lees hier alle blogs

Volg ons op instagram

DON'T MISS A THING

We beloven je alleen het goede materiaal te sturen. 

Klein genoeg om persoonlijk te zijn,
groot genoeg om flexibel te zijn!

Share by: